Kategóriák
Dr. Organic Bio Manuka | Dr Organic | Egyéb kategóriák | Bioegészség kft 0 termék

Dr. Organic Bio Manuka

manuka header

 

Aktív méz ... a természetes gyógyító

Csodálatos tulajdonságainak köszönhetően az aktív méz erőteljes és hatékony összetevő a bőrápolás terén. Hidratáló hatása révén mélyen ápolja a száraz, repedezett bőrt, elősegíti a bőr természetes regenerálódását. Használatával a bőr egészségesebb, fiatalabb és puhább lesz.

A hajápolás terén az aktív méz kifejti mélyen tisztító hatását, revitalizálja a fejbőrt és segít megőrizni az egészséges hajkoronát.

Rendezési mód:

Dr. Organic bio manuka mézes szappan 100gr. Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagot és -tartósítószert.

Listaár: 1 255 Ft
Kedvezményes ár:
1 090 Ft

Dr.Organic Bio Manuka mézes ajakbalzsam 5,7ml. Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagot és -tartósítószert.

Listaár: 1 530 Ft
Kedvezményes ár:
1 390 Ft

Dr.Organic Bio Manuka mézes Golyós Deo 50ml. Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagot és -tartósítószert.

Listaár: 2 290 Ft
Kedvezményes ár:
1 990 Ft

Dr.Organic bio manuka mézes tusfürdő 250ml. Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagot és -tartósítószert.

Listaár: 2 290 Ft
Kedvezményes ár:
1 990 Ft

Dr. Organic bio Manuka mézes testápoló 200ml. Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagot és -tartósítószert.

Listaár: 2 920 Ft
Kedvezményes ár:
2 540 Ft

A tápláló, hidratáló sampon mélyen behatol a hajszálak rostjai közé, és helyreállítja a haj rugalmasságát, regenerálja és táplálja a hajszálak gyökereit és a fejbőrt.

Listaár: 2 980 Ft
Kedvezményes ár:
2 590 Ft

Dr.Organic bio manuka mézes hajkondicionáló 250ml. Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagot és -tartósítószert.

Listaár: 2 985 Ft
Kedvezményes ár:
2 595 Ft

Dr. Organic Manuka mézes körömápoló oldat 15 ml. Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagot és -tartósítószert.

Listaár: 2 915 Ft
Kedvezményes ár:
2 650 Ft

Dr. Organic Bio Manuka mézes láb és sarokápoló 125ml. Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagot és -tartósítószert.

Listaár: 3 390 Ft
Kedvezményes ár:
2 950 Ft

Dr. Organic Bio Manuka mézes elsősegély krém 50 ml. Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagot és -tartósítószert.

Listaár: 4 070 Ft
Kedvezményes ár:
3 540 Ft

Dr.Organic bio manuka mézes kéz és körömápoló 125ml. Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagot és -tartósítószert.

Listaár: 4 025 Ft
Kedvezményes ár:
3 595 Ft

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.