Kategóriák
Dr. Organic Bio Levendula | Dr Organic | Egyéb kategóriák | Bioegészség kft 0 termék

Dr. Organic Bio Levendula

levendula headser

 

Levendula ... a természet kincse

A levendula a bőrápolást tekintve nagyon hatékony összetevőnek bizonyul, ugyanis egyszerre nyugtatja, kiegyensúlyozza és élénkíti a bőrt. Fokozza a sejtmegújulást, egészségesebb, rugalmasabb, puhább bőrt eredményezve.

A hajra alkalmazva gondoskodik a tincsek megfelelő tisztításáról, miközben megerősíti a hajszálakat és egészséges, dús hajkoronát hoz létre.

Rendezési mód:

dr.Organic Levendula szappan 100gr. Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagot és -tartósítószert.

Listaár:
1 195 Ft

Mennyei illatával és mélytisztító hatásával az azonnali felfrissülés és kiegyensúlyozottság élményével ajándékozza meg a kezeket.

Listaár: 2 265 Ft
Kedvezményes ár:
1 970 Ft

Dr. Organic levendula tusfürdő 250ml. Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagot és -tartósítószert.

Listaár: 2 290 Ft
Kedvezményes ár:
1 990 Ft

Dr. Organic bio levendula golyós dezodor 50ml. Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagot és -tartósítószert.

Listaár: 2 340 Ft
Kedvezményes ár:
2 090 Ft

Dr. Organic bio levendula hajkondícionáló 250ml. Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagot és -tartósítószert.

Listaár: 2 755 Ft
Kedvezményes ár:
2 395 Ft

Dr.Organic Bio Levendula testápoló 200ml. Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagot és -tartósítószert.

Listaár: 2 865 Ft
Kedvezményes ár:
2 490 Ft

Dr.Organic bio levendula olaj 10ml. Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagot és -tartósítószert.

Listaár: 2 850 Ft
Kedvezményes ár:
2 590 Ft

Dr. Organic bio levendula sampon 250ml. Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagot és -tartósítószert.

Listaár:
2 795 Ft

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.