Kategóriák
Dr. Aliment termékek | Egyéb kategóriák | Bioegészség kft 0 termék

Dr. Aliment termékek

A Dr. Aliment Kft funkcionális élelmiszerek, étrendkiegészítő készítmények fejlesztésére és kereskedelmére alakult 2006-ban. Az elnevezés a latin élelmiszer (aliment) szóból ered, a dr. előtag a tudományos megalapozottságra, az egyetemekkel kialakított szoros kapcsolatra utal. Cégünk a Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrumával (ATC), az Orvos és Egészségtudományi Centrummal (OEC), az egri Bessenyei György Tanárképző Főiskolával, a GenomNanotech és az Egerfood regionális tudásközpontokkal együttműködve az élelmiszerek fejlesztése, elemzése és hatásának vizsgálata mellett az új termékek arculatának tervezésével, piacra vitelével és kereskedelmével foglalkozik. Kapcsolatot teremt az ipar szereplői és az egyetem kutatói között, segíti és ösztönzi a hazai kutatási eredmények hasznosulását, az élelmiszeripar fejlődését.

Rendezési mód:

A szelén egy antioxidáns hatású mikroelem. Ha az élelmiszerek nem tartalmaznak elegendő szelént megnő a szívbetegségek kockázata.

Listaár: 1 090 Ft
Kedvezményes ár:
990 Ft

A szelén az egyik legfontosabb esszenciális mikroelem. A jól ismert antioxidáns, fontos szerepet játszik a pajzsmirigy megfelelő hormontermelésének biztosításában

Listaár: 1 460 Ft
Kedvezményes ár:
1 335 Ft

L-lizin esszenciális aminosavat és C vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő. 500mg-os kiszerelés.

Listaár: 2 590 Ft
Kedvezményes ár:
2 380 Ft

Az inulin immunstimuláló növényi rostanyag, amely képessé teszi a szervezetet arra, hogy öngyógyító tevékenységének maximumát érje el.Javítja az emésztést, segíti a tápanyagok felszívódását a bélből.

Listaár: 2 790 Ft
Kedvezményes ár:
2 425 Ft

Norvégia hideg, tiszta vizeiben élő lazacokból kivont halolaj, omega-3 forrásként kiválóan használható.

Listaár: 2 990 Ft
Kedvezményes ár:
2 670 Ft

Dr. Organic rózsa nappali krém 50ml. Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagot és -tartósítószert.

Listaár: 4 135 Ft
Kedvezményes ár:
3 595 Ft

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.