Kategóriák
Dabur Shilajit vegetáriánus kapszula 60 db | DABUR - GARUDA | Egyéb kategóriák | Bioegészség kft 0 termék
Dabur Shilajit vegetáriánus kapszula 60 db

Dabur Shilajit vegetáriánus kapszula 60 db

Cikkszám: GRD1001
Forgalmazó: Dabur
Listaár: 5 625 Ft
Kedvezményes ár:
4 890 Ft

A Dabur Shilajit természetes ásványokat és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula az erős...

Részletes leírás
Dabur Shilajit vegetáriánus kapszula 60 db | DABUR - GARUDA | Egyéb kategóriák | Bioegészség kft Készletinformáció

Raktáron 1137 Budapest,
Szent István körút 18.

Nincs raktáron 1113 Budapest,
Bartók Béla út 85.

Raktáron 1152 Budapest,
Pólus Center

Nincs raktáron 1024 Budapest,
Fény utcai piac

Raktáron 1072 Budapest,
Rákóczi út 10.

Raktáron Központi raktár

Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!
Dabur Shilajit vegetáriánus kapszula 60 db

Dabur Shilajit vegetáriánus kapszula 60 db

db
Listaár: 5 625 Ft
Kedvezményes ár:
4 890 Ft
Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!

Kiszerelés: 60 db kapszula


A Dabur Shilajit természetes ásványokat és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula az erős immunrendszerért és a csontok egészségéért. Általános immunerősítő, roboráló, időskori vitalitást fokozó készítmény. A Shilajit erős antioxidáns.

A Shilajit a Himalája 2500-5000 méter magas szikláinak különleges gyógyanyaga, amely növényi eredetű szerves (oligoszaccharidok, gyanták, aminosavak, fitoszterinek, növényi savak, benzoátok, enzimek, vitaminok) és szervetlen összetevőknek (kálium, kalcium, vas, foszfor, magnézium, jód) komplex keveréke, ami erősíti az immunrendszert.

Hazai próbák során megállapítást nyert, hogy osteoporosisos esetekben a fájdalom 50%-kal csökkent, densitrometriás vizsgálatok során pedig az athrophia csökkenése volt megfigyelhető a Shilajit alkalmazása során.

Hatóanyagok 1 kapszula
Aktív rész mg
2 kapszula
Aktív rész mg
RDA %
       
Kálium 196 392 11
Kalcium 70 140 18
Magnézium 25 50 17
Vas 2 4 29

 

Az Ayurveda (az élet tudománya) filozófiai alapja, hogy az ember harmóniában él a természettel, és egészségének megőrzése érdekében a természetben fellelhető anyagokat használja fel. Az ősi, ayurvédikus receptúrák főleg gyógynövényeket, de emellett ásványokat és fémeket is használnak készítményeik elkészítésénél. A Shilajit az egyik több ezer hatóanyagot tartalmazó ásvány, amelyet a Himalájában találnak évezredek óta.

A Shilajit a Himalája szikláiból kicsapódó gyantaszerű anyag, amelyet több ezer méter magasban találnak. Szerves (oligoszaccharidok, gyanták, aminosavak, növényi savak [fulvic-, fuminsav], benzoátok, enzimek, fitoszterinek és vitaminok) valamint szervetlen anyagok (kálium, kalcium, vas, foszfor, magnézium, jód) komplex keveréke, ami leginkább egy őskövületre emlékeztet.

A Shilajit-ot a Charaka Samhita (az Ayurveda gyógyászat legősibb, authentikus szövegkönyve) részletesen leírja, sokrétű alkalmazási lehetőségeivel együtt a könyv „Rasayana” (fiatalítás) fejezetében. A szövegkönyv ajánlása szerint a Shilajit - az egészség megóvása érdekében- rendszeresen fogyasztandó szerek közé tartozik.

A Dabur India Ltd. New Delhi –a világ legnagyobb ayurvedikus gyógytermékeket előállító cége- által gyártott Dabur Shilajitot 1991-ben a Garuda Trade Kft. az Országos Gyógyszerészeti Intézetnél engedélyeztette, mint gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményt, amelyet azóta is sikerrel forgalmaz hazánkban és néhány környező országban.


Az Országos Gyógyszerészeti Intézet ajánlása szerint a Shilajit szedésének javallatai:
- általános roborálás (erősítés) testi és szellemi kondíció javítása
- betegség utáni legyengült állapotok kezelésének kiegészítése
- időskori vitalitás fokozása

 


Összetétel:

Szerves vegyületek: oligoszacharidok, gyanták, aminosavak, fitoszterinek, növényi savak, benzoátok, enzimek, vitaminok

Szervetlen anyagok: kálium, kalcium, vas, foszfor, magnézium, jód.


Adagolás:

Napi 2x1 kapszula étkezés után tejjel, gyümölcslével vagy vízzel bevenni. Háromhavi szedés után lehet egy hónapos szünetet tartani, de folyamatosan is szedhető a készítmény, illetve orvos utasítása szerint.

Vesekő vagy annak gyanúja esetén szedése nem ajánlott!


Forgalmazó: Garuda Trade Kft.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Vásárlói vélemények:

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.