Kategóriák
0 termék

D-mannose

A D-mannóz egy egyszerű cukor, mely a molekuláris tükörképe a glükóznak. Többnyire por vagy kapszula formájában kerül forgalomba. A por fehér, szagtalan, íze édeskés, vízben jól oldódik, hagyományos fogyasztásra, és főzésre is alkalmas. A D-mannózt többek között az alma, az áfonya, az őszibarack tartalmazza nagy mennyiségben, de a vörös áfonya az egyik legjobb forrása. Húgyhólyag és a húgycső falán megtapadó fertőzések kezelésében és ezen fertőzések megelőzésében lehet hasznunkra, mivel megakadályozza a baktériumok megtapadását. Fennálló fertőzés esetén naponta kétszer ajánlott alkalmazni, megelőzés esetén naponta egyszer.
A D-mannose előnyei:
- Nem írtja ki a hasznos baktériumokat
- Nem avatkozik bele a szervezet normális működésébe
- Nem befolyásolja a vércukor szabályozást
- Kisgyerekek is szedhetik
- Nem vált ki allergén reakciókat
- Élesztő mentes
- Hosszan tartó és megelőző kezelésre is kiváló
- Nincs semmilyen mellékíze

Rendezési mód:

D-Mannose por 85g Pharmekal

D-mannóz egy természetben fellelhető egyszerű, glükóz molekulával rokon cukormolekula, amely sokféle gyümölcsben megtalálható, pl. az almában, az kék és a vörös áfonyában.

Megtakarítás: 900 Ft 5 990 Ft
6 890 Ft
CIKKSZ: NV155

D-Mannose 500 mg kapszula 120db (NOW)

D-Mannose 500mg 120db kapszula. Hólyaghurutra, húgyúti fertőzésekre. Kimossa a nem kívánatos részecskéket. 

Megtakarítás: 600 Ft 6 990 Ft
7 590 Ft
CIKKSZ: NOW112

D-Mannose por 85g (NOW)

D-Mannose por, 85g. Hólyaghurutra, húgyúti fertőzésekre. Kimossa a nem kívánatos részecskéket. 100% tiszta. Vegetáriánus formula.

Megtakarítás: 600 Ft 6 990 Ft
7 590 Ft
CIKKSZ: NOW105

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.