Bálint Cseppek Hagymácska csepp 50 ml
Bálint Cseppek Hagymácska csepp 50 ml
2 590 Ft
2 850 Ft

Bálint Cseppek Hagymácska csepp 50 ml

2 590 Ft
2 850 Ft

Étkezési hagymafélék alkoholos oldata. Az érrendszer és a belek kéményseprője! Étrendkiegészítő készítmény.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Fény utcai piac

    Átvehető ma 18:30-ig

  • Budaörs

    Átvehető ma 19:00-ig

Részletes leírás

Étkezési hagymafélék alkoholos oldata. Az érrendszer és a belek kéményseprője!

Ez a készítmény 6 fajta hagyma medvehagyma (Allium ursinum), fokhagyma (Allii sativi bulbi), vöröshagyma (Allium Cepa L.), lilahagyma (Allium cepa L. convar.cepa conc.), gyöngyhagyma (Allium ophioscordon Don), póréhagyma (Allium porrum L.) kiváló élettani hatásait egyesíti magában.

Alkalmazása: 
kúraszerűen (1 kúra 3 hét)

Belsőleg: 
naponta 3x12 csepp 1 dl vízben oldva

Összetevők: 
fokhagyma,gyöngyhagyma,lilahagyma,medvehagyma,póréhagyma,vöröshagyma

Fokhagyma: 
A fokhagyma gazdag B és C vitaminokban, valamint nagyon sok oligoelemet tartalmaz (bróm, kobalt, jód, magnézium, szilícium és cink), kalóriaértéke háromszor nagyobb mint a sárgarépáé. Fogyasztása rendkívül előnyős azoknak akiknek szervezete legyengült. Stabilizálja a vérnyomást, lecsökkentve a infarktus veszélyét. Eredményesen használható a bélférgek ellen is. Egy cikk fokhagyma elfogyasztása megszabadíthat a hűléstől és nyakfájástól.

Gyöngyhagyma:
A gyöngyhagyma a hagymafélék családjába tartozik és inkább a póréhagymával van közelebbi rokonságban, mint a közönséges vöröshagymával.Megfázásra, szemölcs ellen, nyákoldásra, torokgyulladásra, ízületi fájdalmak és álmatlanság ellen is hatásos. Később feltérképezték összetevőit: ásványi anyag tartalmát (kalcium, foszfor, kálium, nátrium, vas, magnézium, réz, cink), vitamintartalmát ( C, B1, és B6 vitamin, valamint folsav és biotin). Már napi fél hagymafej elfogyasztása is serkenti a keringést, csökkenti a vérnyomást és megakadályozza a vérrögök képződését. Baktériumölő, emésztést javító.Külön ki kell emelni a gyöngyhagyma antioxidáns hatását, amely jóval magasabb, mint a közönséges hagymáé.

Lilahagyma: 
A lilahagyma igazi C-vitamin bomba, jelentős mennyiségű B-vitamint tartalmaz.

Medvehagyma: 
Fő hatóanyaga a kéntartalmú alliin. A szervezetünk kiváló méregtelenítője, salaktalanítója. Különösen idős és stresszes körülmények között élőknek ajánlott!Kiváló segítség lehet a szív, a vér, és az érrendszer munkájában. A magas koleszterinszint, továbbá a magas vérnyomás okozta panaszokat enyhítheti, sőt vérnyomás szabályozásban is számíthatunk rá. Támogathatja az agyi erek működését, erősítheti a memóriát, csökkentheti a feledékenységet. Segítheti a tüdő munkáját és a hurutosodásból eredő légzési panaszokat.A medvehagyma gátolja és semlegesíti a szervezetbe jutó káros sugárzások (tv, számítógép, rádiótelefon, mikrohullám stb.) hatásait.

Póréhagyma: 
Sok C- és B1-vitamint tartalmaz, emellett magas az ásványisó tartalma és sok vas található benne.Számottevő még a B-1, B-2, B-3, B-5, B-6, folsav, biotin és az E-vitamin tartalma. A hagymafélék jelentős hatást gyakorolnak a vérkeringésre és a vérlemezkék működésére. A hagymából származó hatóanyagok képesek gátolni a vérlemezkék rögképzését, ezáltal olyan betegségek kialakulását, mint a szív- infarktus, az agyi érkatasztrófák (stroke), vagy a tüdőembólia.

Vöröshagyma: 
A vöröshagyma hatóanyagai: illóolajok, vitaminok, pektin, guvertin stb. Gyógyhatásai közül bélféregűzésre, vizelethajtásra, étvágygerjesztőnek, vércukor csökkentésére és még sok gyógyító célra használják.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék orvosi kezelés helyettesítésére nem alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

4 immunvédő tipp az őszi hónapokra Cikkek

Az őszi hónapokban jelentősen megnő a vírusos-megfázásos betegségek kockázata, így ebben az időszakban érdemes külön figyelmet fordítanunk immunrendszerünk egészségének védelmére. Írásunkban összegyűjtöttünk néhány tanácsot, melyek betartásával sokat tehetsz egészséged védelméért.

Hogyan kerüljük el a gyomorrontást? Egészséges táplálkozás

Az ínycsiklandó fogásokkal megrakott, karácsonyi asztal mellett ülve a mértékletesség elvének betartása nem könnyű feladat. Bizonyára mindannyiunkkal megesett már, hogy az ünnepi vacsorák, ebédek (reggelik, tízóraik, uzsonnák...) során a tervezettnél jóval többet fogyasztottunk, később pedig hasfájással, székrekedéssel, gyomorrontással küszködtünk. Most megosztunk néhány tippet, melyek hasznunkra lehetnek a karácsonyi gyomorrontás megelőzésére és kezelésére.