Kategóriák
0 termék

TonyMoly Pang Pang szempillaspirál 2 göndörítő

TonyMoly Pang Pang szempillaspirál 2 göndörítő
Cikkszám: BB7735
Forgalmazó: TonyMoly
3 450 Ft

Raktáron 1137 Budapest, Szent István körút 18.

Raktáron 1113 Budapest, Bartók Béla út 85.

Nincs raktáron 1152 Budapest, Pólus Center

Nincs raktáron 1024 Budapest, Fény utcai piac

Nincs raktáron 1072 Budapest, Rákóczi út 10.

Raktáron Központi raktár

TonyMoly Pang Pang szempillaspirál 2 göndörítő

TonyMoly Pang Pang szempillaspirál 2 göndörítő

db
3 450 Ft
Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!

Extra fekete, tartós szempillaspirál! Ellenáll az izzadásnak és a könnyeknek, nem pereg, nem kenődik el, egész nap a helyén marad, mégis könnyen eltávolítható.

Fantasztikus babaszemeket érhetsz el a egyedi, részben lapított keféjének, és a rövid sörtéknek köszönhetően. Könnyedén odaférsz vele a lelapuló pillák alá is. Gyenge vagy egyenes pillákra ajánlott, de akkor is ezt válaszd, ha gondot okoznak a nagy keféjű spirálok. Használata: A szempillatőtől haladva cikk-cakkos mozdulatokkal fésüld át a pillákat, majd ismételd meg a folyamatot, ha szükségesnek érzed. A még jobb hatás érdekében a szempillaspirál használata előtt szempillagöndörítőt is használj.

Vásárlói vélemények:

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.