Kategóriák
0 termék

Kelp (jód) nyomelem 250 db tabletta (Swanson)

Kelp (jód) nyomelem 250 db tabletta (Swanson)
Cikkszám: VK374
Forgalmazó: Swanson
Megtakarítás: 420 Ft 2 800 Ft
3 220 Ft

Raktáron 1137 Budapest, Szent István körút 18.

Raktáron 1113 Budapest, Bartók Béla út 85.

Raktáron 1152 Budapest, Pólus Center

Nincs raktáron 1024 Budapest, Fény utcai piac

Raktáron Központi raktár

Kelp (jód) nyomelem 250 db tabletta (Swanson)

Kelp (jód) nyomelem 250 db tabletta (Swanson)

db
Megtakarítás: 420 Ft 2 800 Ft
3 220 Ft
Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!

Tartalmaz több, mint 60 nyomelemet, így talán a legkiegyensúlyozottabb nyomelem forrás a világon.

A jódról sokan tudják, hogy a pajzsmirigy-hormonok egyik alkotóeleme, és talán azt is tudják néhányan, hogy a káros környezeti radioaktív sugárzások kivédésében is jelentős szerepe van. Megfelelő menyiségű jódellátottság esetén a szervezet a radioaktív jódot nem engedi felszívódni, beépülni. Normál esetben egy felnőtt szervezetében mintegy 15-20 mg jód található.
Jelentős mennyiségű szerves jódot tartalmaz a Sea-Kelp, ami különösen fontos szerepe van a pajzsmirigy-hormonok termelésébe, az anyagcsere szabályozásában, az idegrendszer működésében, a vérkeringés szabályozásában, valaint hozzájárulhat a haj, a bőr és a köröm egészségének megőrzéséhez.

A jód felszívódása függ a szervezet jódtelítettségétől. A felszívódását több növény pozitívan befolyásolja, ilyenek a kelkáposzta, fejeskáposzta, retek, kelbimbó. Ezeken kívül hatással van rá még a fluorid és a nitrát is (fogkrémek, ipari hústermékek), mindkettő gátolja.

OÉTI bejegyzési szám: 4158/2008

Fogyasztás: Napi 1 tabletta

Jód 225 mcg 150 %

Vásárlói vélemények:

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.