Kategóriák
0 termék

Aromax termékek

Az Aromax illóolajok, masszázsolajok, szauna olajok, levegőillatosító termékek, natúrkozmetikumok természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, így lehetővé teszik, hogy Ön valóban minőségi termékekkel kényeztesse magát. Illóolajaink értékes növényi olajokat tartalmaznak, melyek segítenek megteremteni a testi-lelki egyensúlyt. Illóolajaink mesterséges adalékanyagoktól mentesek. Megfelelő hígítással alkalmazva hatékony ápolást nyújtanak bőrének is. Töltse fel otthonát és lelkét a természet erejével.

Rendezési mód:

Aromax Illóolaj keverékek
Aromax Illóolaj keverékek

Aromax illóolajok
Aromax illóolajok

Aromax szaunaolajok
Aromax szaunaolajok

Aromax Eukaliptusz olaj 10 ml

Az eukaliptuszolaj aromaterápiás alkalmazásai közül első helyen a légzőszervi betegségek említhetők meg.

Megtakarítás: 155 Ft 1 035 Ft
1 190 Ft
CIKKSZ: ODP143

Aromax Csendes éj illóolaj keverék 10ml

A déligyümölcsök friss illata a gyertyagyújtás után családias hangulatot idéz.

1 225 Ft
CIKKSZ: ODP164

Aromax Argánolaj 20 ml

Segíthet pótolni az elvesztett nedvességet, visszaadja a bőr és a haj egészséges fényét, intenzív ápolást biztosít. Vitaminokban és esszenciális zsírsavban (omega-6) gazdag.

Megtakarítás: 260 Ft 1 740 Ft
2 000 Ft
CIKKSZ: ODP4014

Aromax Jojoba olaj 50ml

A jojobaolaj kedvező tulajdonságaiként mondható, hogy nehezen avasodik, gyorsan beszívódik a bőrbe, jó illatrögzítő és hidratáló, és emellett minden arcbőrtípusnál jól használható.

Megtakarítás: 360 Ft 2 395 Ft
2 755 Ft
CIKKSZ: ODP031

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.