Kategóriák
0 termék
Aromax Jázmin illóolaj 10ml

Aromax Jázmin illóolaj 10ml

Cikkszám: ODP167
Forgalmazó: Aromax
Listaár:
1 065 Ft

A jázminolaj fontosabb hatásai közül a frissítő, antimikrobiális és hangulatjavító hatások emelhetők...

Részletes leírás

Nincs raktáron 1137 Budapest,
Szent István körút 18.

Nincs raktáron 1113 Budapest,
Bartók Béla út 85.

Nincs raktáron 1152 Budapest,
Pólus Center

Nincs raktáron 1024 Budapest,
Fény utcai piac

Nincs raktáron 1072 Budapest,
Rákóczi út 10.

Raktáron Központi raktár

Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!
Aromax Jázmin illóolaj 10ml

Aromax Jázmin illóolaj 10ml

db
Listaár:
1 065 Ft
Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!

A fehér vagy orvosi jázmin frissen szedett virágaiból állítják elő. Az illóolajat a friss virágokból enfleurage-eljárással nyerik ki úgy, hogy begyűjtés után valamilyen zsíradékra fektetik azokat, majd a zsíradékban feloldódott illóolajat etil-alkohollal oldják ki. Az alkoholos-illóolajos oldatból az alkoholt elpárologtatva nyerik ki a jellegzetesen virágillatú jázmin illóolajat, melyet különböző minőségben forgalmaznak. Az illóolaj mellett más termékeket is előállítanak a jázmin virágaiból: az alacsony forráspontú oldószerrel kinyert és az illóolaj mellett egyéb anyagokat (pl. gyantát, viaszt, zsíros olajat, festéket) is tartalmazó, szilárd vagy félszilárd állományú ,,konkrétot", amihez az oldószer elpárologtatása után jutnak hozzá; illetve az ,,abszolút" (absolue) nevű terméket, melyet a konkrétből etil-alkohollal nyernek ki. Ez utóbbi termék mentes a kifejezetten zsíroldékony anyagoktól (pl. zsíros olaj, viasz). Az illóolaj hozama a konkrét esetében 3-3,5%. Az olaj fő alkotórészei a benzil-acetát (30-70%), a linalool (15%), a linalil-acetát (7,5%) és a jázmon (5-10%).

A jázminolaj fontosabb hatásai közül a frissítő, antimikrobiális és hangulatjavító hatások emelhetők ki. Ezeknek köszönhetően a jázminolaj kimerültség, fáradtság és depresszió esetén masszázs- és fürdőolajok, valamint légtérfrissítők alkotórészeként, ill. kozmetikai készítmények ható- és illatanyagaként kerülhet felhasználásra.

Az olaj nem toxikus, nem irritáló, nem érzékenyítő és nem fototoxikus, ezért biztonságosan alkalmazható.

Illat: édes, egzotikus, virágos

Kiszerelés: 10 ml

Vásárlói vélemények:

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.