Kategóriák
Aromax illóolajok | Aromax termékek | Egyéb kategóriák | Bioegészség kft 0 termék

Aromax illóolajok

Rendezési mód:

A borsosmentaolaj görcsoldó, emésztésjavító, antimikrobiális, epehajtó, frissítő, helyi érzéstelenítő és fájdalomcsillapító hatásokkal rendelkezik...

Listaár:
945 Ft

Az akció a készlet erejéig érvényes! A citronellaolaj antimikrobiális, gyulladáscsökkentő, rovarriasztó (repellens), emésztőrendszeri tonizáló és görcsoldó főbb hatásokkal rendelkezhet.

Listaár: 1 095 Ft
Kedvezményes ár:
950 Ft

Latin név: Cinnamomum zeylanicum Javasolt alkalmazás: párologtatásra, bőrápolásra, szájvíz készítéséhez

Listaár:
1 015 Ft

Latin név: Citrus limon Javasolt alkalmazás: párologtatásra, inhalálásra, arcgőzölésre, szájvíz készítésére, bőrápoló olaj készítéséhez

Listaár: 1 190 Ft
Kedvezményes ár:
1 035 Ft

Az olaj főbb hatásaiként az alábbiak említhetők meg: antimikrobiális, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, nyugtató és rovarriasztó.

Listaár:
1 065 Ft

A jázminolaj fontosabb hatásai közül a frissítő, antimikrobiális és hangulatjavító hatások emelhetők ki.

Listaár:
1 065 Ft

Az illóolaj illata friss, citromra emlékeztető, színe a halványtól a narancssárgáig (vörösesbarnáig) terjed.

Listaár:
1 115 Ft

A levendula olaj nyugtató, ellazulást elősegítő, vérnyomáscsökkentő, fájdalomcsillapító és antimikrobiális főbb hatásokkal rendelkezik.

Listaár:
1 120 Ft

A teafa illóolajat (Aetheroleum melaleucae) a mirtuszfélék családjába (Myrtaceae) tartozó ausztrál teafa [Melaleuca alternifolia (Maiden & Betche) Cheel] leveleiből és fiatal ágvégeiből vízgőz-desztillációval nyerik ki, mintegy 2%-os hozammal.

Listaár: 1 290 Ft
Kedvezményes ár:
1 120 Ft

A Fahéjolaj legyengült állapotok, depresszió esetén hangulatjavító illóolajkeverék, az Édesnarancsolaj párologtatva közérzetjavító, nyugtalanság és szorongás oldására, alvászavarok megszüntetésére alkalmazható.

Listaár: 1 350 Ft
Kedvezményes ár:
1 175 Ft

A déligyümölcsök friss illata a gyertyagyújtás után családias hangulatot idéz.

Listaár:
1 225 Ft

A rozmaring illóolajat tartalmazó készítményeknek fontos szerepük lehet az alsó végtag keringési zavarainak megszüntetésében is, és hatékonyan alkalmazhatók sportolás előtt az izmok bemelegítésre.

Listaár:
1 265 Ft

A gyömbérfélék családjába tartozó gyömbér ismeretlen eredetű, valószínűleg Indiából származó igen ősi, évelő kultúrnövény. Kúszó, húsos és aromás illatú gyöktörzséből kissé nádra emlékeztető, 60-120 cm magas szárak nőnek.

Listaár:
1 855 Ft

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.