Kategóriák
0 termék
Vörös szőlőmag örlemény 200 g

Vörös szőlőmag örlemény 200 g

4/2 értékelés
Cikkszám: VU374
Forgalmazó: Vu-Ko Trade kft.
395 Ft

A flavonoidok és polifenolok a növényi anyagcsere másodlagos velejárói, melyek sejtszinten védelmi f...

Részletes leírás

Raktáron 1137 Budapest,
Szent István körút 18.

Raktáron 1113 Budapest,
Bartók Béla út 85.

Raktáron 1152 Budapest,
Pólus Center

Raktáron 1024 Budapest,
Fény utcai piac

Raktáron 1072 Budapest,
Rákóczi út 10.

Raktáron Központi raktár

Vörös szőlőmag örlemény 200 g

Vörös szőlőmag örlemény 200 g

db
395 Ft
Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!

A flavonoidok és polifenolok a növényi anyagcsere másodlagos velejárói, melyek sejtszinten védelmi funkciókat töltenek be. A vörös szőlőmag őrleményben sűrűbben található meg minden antioxidáns vegyület, ami a szőlőben, vörös borban is jelen van. Közel 2000 féle antioxidánst, polifenolt tartalmaz.

 

Összetevői:

Rutin, kaempferol, kvercetin, rezveratrol, katechin, epicatechin, antocianidok, P1, P2, B1, B2, B3 stb.
A resveratrol, a polifenolok családjába tartozó antioxidáns vegyület. Főleg a gyümölcsök, termések héjában és magjaiban fordul elő. Elsősorban a szőlőben, vörös szőlőben, vörösborban, a szőlő magjában, kakaóbabban és a mogyoróban található meg. A vörös- szőlőmag az egyik leggazdagabb forrása ezen antioxidánsoknak, melyek bioaktívan védik a szervezetet, és segítik az immunrendszer a védekezését.

 

Fogyasztása javasolt:

Joghurtba, gyümölcslébe, turmixba, illetve más ételbe vagy italba keverve.

 

Forgalmazó: Vu-Ko Trade Kft.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

Vásárlói vélemények:

gaben410 gaben410  (2017. április 23., vasárnap)
Értékelés: 3
Jó napot!rnAzt szeretném kérdezni, hogy miben más ez a termék a 300 ftos árával, mint a Viniseera szőlőmag mikro-őrlemény nevű termék, ami viszont 3000, illetve majdnem 5000 ftba kerül?


eleni57@freemail.hu eleni57@freemail.hu  (2017. február 14., kedd)
Értékelés: 5
Nagyon megvagyunk vele elégedve, szeretjük és nemcsak az ára miatt hanem tényleg hasznos de ebben a formában, hogy benne vannak a vitaminok is.


Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.