Kategóriák
Swimseal fülcsepp víz okozta fülgyulladás ellen 7,5ml | Akciós termékek | Termék kategóriák | Bioegészség kft 0 termék
Swimseal fülcsepp víz okozta fülgyulladás ellen 7,5ml

Swimseal fülcsepp víz okozta fülgyulladás ellen 7,5ml

5/1 értékelés
Cikkszám: SW947
Listaár: 3 450 Ft
Kedvezményes ár:
3 000 Ft

Kapott már Ön, vagy gyermeke fülgyulladást uszodában, természetes vizekben? Szeretne úszni, de fél, ...

Részletes leírás
Swimseal fülcsepp víz okozta fülgyulladás ellen 7,5ml | Akciós termékek | Termék kategóriák | Bioegészség kft Készletinformáció

Raktáron 1137 Budapest,
Szent István körút 18.

Raktáron 1113 Budapest,
Bartók Béla út 85.

Raktáron 1152 Budapest,
Pólus Center

Raktáron 1024 Budapest,
Fény utcai piac

Raktáron 1072 Budapest,
Rákóczi út 10.

Raktáron Központi raktár

Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!
Swimseal fülcsepp víz okozta fülgyulladás ellen 7,5ml

Swimseal fülcsepp víz okozta fülgyulladás ellen 7,5ml

db
Listaár: 3 450 Ft
Kedvezményes ár:
3 000 Ft
Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!

swimseal-adv

Télen is igen gyakori a külső hallójárat gyulladása. Előidézésében a hallójáratba került és ott pangó víznek van alapvető szerepe, amely a hallójárat bőrét fellazítja, és a kórokozók számára átjárhatóvá teszi.  A swimseal fülcsepp vékony, víztaszító bevonatot képez a külsőfül érzékeny bőrrétegén, ílymódon megakadályozza, hogy a víz fellazítsa a hallójárat bőrét. Teafa olaj tartalma pedig ismert mikróba ellenes hatása révén védelmet nyújt a baktériumok ellen. Használjon Ön is SwimSeal fülcseppet  hogy biztonságban legyen, hogy védve legyen!  

Ajánlott mindenkinek, aki versenyszerű vizisportot űz, vagy csak élvezni akarja a strandolást, úszást, szörfözést, búvárkodást.

A SwimSeal fülcsepp

Összetétel
Minden fiola 2.5%  Teafa olajat és 97.5% polisziloxánt tartalmaz 7.5 ml térfogatban. Alkoholt nem tartalmaz.

Farmakológiai hatás
A SwimSeal™ védő fülcsepp különleges összetétele miatt bevonatot képez a külsőfülben, a fülzsírhoz hasonlóan. Az olajösszetevő védi a külső fül érzékeny bőrfelületét a víz káros hatásaival szemben a hosszas, vagy ismétlődő fürdőzés esetén. A Teafa olaj (Maleleuca alternifolia) további természetes védelmet biztosít a víz káros hatásával szemben.

Ellenjavallatok
Ismert allergia az összetevők bármelyikére.Lyukas dobhártya.Dobhártyába helyezett tubus/szelep.

Figyelmeztetés
A SwimSeal™ fülcseppet tilos fertőzés kezelésére használni. Ha fertőzés gyanúja merül fel keresse fel kezelőorvosát, mielőtt a fülcseppet használná. Csak külsőleges használatra!

Terhesség és szoptatás
A SwimSeal™ használatát kerülni kell a terhesség és a szoptatás ideje alatt, mert ezekkel kapcsolatban vizsgálatok nem történtek.

Adagolás és Használati útmutató
Használat előtt felrázandó! Mindkét fülnyílásba cseppentsen 2-3 cseppet a SwimSeal™ védő fülcseppből mielőtt a vízbe menne. Folyamatos vízben tartózkodás, vagy ismételt vízbemenetel esetén a cseppentést 2 óránként ismételje meg.

A SwimSeal fülcsepp használati úmutatóját töltse le itt: letöltés

Gyártó
SwimSeal™ International (PTY) Ltd. 2 floor, BDO House, 457 Roderick str., Lynwood Park, 0081 Pretoria, South AfricaEU Importőr/Forgalmazó. Bio Egészség Kft., Budapest, István utca 38.., Magyarország, www.swimseal.hu Származási hely:  Délafrika

Vásárlói vélemények:

eszter72 eszter72  (2018. április 05., csütörtök)
Értékelés: 5
Nagyon jó a termék. Gyerekeimet nem is engedem be enélkül a vízbe!


Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.