Kategóriák
Kollagén Facelift koncentrátum 500 ml | Izületre | Problémák szerint | Bioegészség kft 0 termék
Kollagén Facelift koncentrátum 500 ml

Kollagén Facelift koncentrátum 500 ml

5/2 értékelés
Cikkszám: DT612
Listaár: 5 495 Ft
Kedvezményes ár:
4 490 Ft

Kollagén: haj-, bőr-, köröm-és porckúra! Ez a termék szabadalommal védett kollagén mátrixot® tartalm...

Részletes leírás
Kollagén Facelift koncentrátum 500 ml | Izületre | Problémák szerint | Bioegészség kft Készletinformáció

Raktáron 1137 Budapest,
Szent István körút 18.

Raktáron 1113 Budapest,
Bartók Béla út 85.

Raktáron 1152 Budapest,
Pólus Center

Raktáron 1024 Budapest,
Fény utcai piac

Raktáron 1072 Budapest,
Rákóczi út 10.

Raktáron Központi raktár

Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!
Kollagén Facelift koncentrátum 500 ml

Kollagén Facelift koncentrátum 500 ml

db
Listaár: 5 495 Ft
Kedvezményes ár:
4 490 Ft
Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!

Kollagén Facelift koncentrátum  A fiatal bőr titka 

kollagen facelift new

Kiszerelés: 500 ml

Adagolás: 25 ml/nap – melyben 3000 mg kollagén található

Hiába ügyelsz a táplálkozásra, vásárolod a legdrágább kozmetikai készítményeket, bőröd minősége csak halvány árnyéka önmagának? Ha kíváncsi vagy mitől tűnnek a sztárok több tíz évvel fiatalabbnak koruknál, ismerkedj meg a kollagén egészen bámulatos hatásaival!

Miben rejlik a Kollagén Facelift lenyűgöző hatása? 

A kollagén elsősorban bőrünk feszességért, rugalmasságáért felelős. Korunk előrehaladtával, szervezetünk egyre kevesebbet termel belőle, hiányának első jelei a ráncok és az ízületi fájdalmak megjelenése. Szerencsére, rendszeres pótlással újra bársonyossá, feszessé varázsolhatod, miközben hajszálaid ellenállóbbá, porcaid terhelhetőbbé válhatnak.

 

Mi a közös hajunk, bőrünk, körmeink és porcaink egészségében? Természetesen nem más, mint a kollagén. Bőrünk 75%-át, az összfehérje tömegének a 30%-át alkotja. A kollagén az ínak, kötőszövetek, haj, bőr, köröm, ízületi porcok, izmok, csontok, erek és létfontosságú szerveink szerkezeti építője. Alkalmas a hegesedés (például: pattanások után megmaradt hegek), bőrcsíkok és apró ráncok halványítására. Rugalmasan tartja az erek falát. Javíthatja a bőr, a haj és a körmök minőségét, feszesítheti a kötőszöveteket. Lassíthatja az öregedés folyamatát. Csonterősítő, növelheti az izomzat teljesítményét, regenerálhatja az ínszalagokat (az ínak 100%-ban kollagénből épülnek fel!). A Kollagén nem más, mint az elasztikusság, a rugalmasság, a feszesség, azaz a fiatalság fehérjéje. 

Több éves kitartó kutatómunka eredménye ez a magas biológiai hasznosulású kollagén mátrix®. Fordítsa egészsége és szépsége javára! 

A koncentrátum halak bőréből nyert, szabadalommal védett kollagén mátrixot® tartalmaz, melyet különlegesen értékes aminosavak és polipeptidek építenek fel. Stimulálja az összes típusú kollagén termelődését. A kollagén valójában zselatin, mely a bőrben, ínban, porcban, csontban, és minden egyéb kötőszövetben fehér rostokból épül fel (kollagén rostokból), melyek aztán mátrixos alakban rendeződnek, anyagában pedig kocsonyás jellegűek. Ez a zselatinos fehérje megtalálható pl. a szemben is, ő biztosítja a szem tömörségét.

 Az öregedés folyamata: 

A kor előre haladtával évente 1 % -ot veszítünk kollagén készletünkből. További csökkenést és a kollagénrostok öregedését tapasztalhatjuk helytelen életmódbeli hatásokra. Először azt vesszük észre, hogy harminc éves korunk környékén, arcunkon apró szarkalábak, ráncok képződnek. A bőr elveszti fiatalságát, ragyogását, fakóbb lesz, matt színűvé válik. A haj meggyengül és elveszti fényét. Később mozgásunk lassul, hajlékonyságunk a múlté, a mozgásszervi tünetek kezdik felütni fejüket. Hirtelen kezdenek nehezünkre esni mindennapi tevékenységeink, az ízületi fájdalmak egyre intenzívebbé vállnak. Megtapasztaljuk az életkorral járó fájdalmakat. Az idő múltával kötőszöveteink és izom-szöveteink károsodnak, a kollagén termelődésének csökkenése következtében. Ezt követi a csontszerkezet meggyengülése. A kollagén hiánya úgy támad meg bennünket, mint egy célpontját vesztett rakéta. Egyik reggel felébredünk, és azt mondjuk: "Ez egyáltalán nincs így jól!"

 Miért válaszd a kollagént? 

A kollagén jótékony hatását számos kutatás bizonyította: 

Porcépítő, ízületi gyulladást csökkentő
Ráncfeltöltő, bőrtáplálék
Hegesedés és bőrcsíkok halványítására
Csonterősítő
Rugalmasan tartja az erek falát
Ínszalagok regenerálása (az ínak 100%-ban kollagénből épülnek fel)
Növelheti az izomzat teljesítményét
Haj és körömerősítő, szerkezet javító
Javíthatja a kötőszövet minőségét, feszesíti azt
Lassíthatja az öregedés folyamatát
​​​​​​​Kollagén a test ragasztója

 

A kollagén rostos hálót képez az egész testben, zselatinos anyaga pedig emlékeztet a ragasztóra, mely mindent mindennel összeköt. A kollagén összeragasztja a csontvázat a lágy szövetekkel. A kollagén görög eredetű szó, a cola (= ragasztó) és a genno (= szülő) szó összetételéből jött létre.

Mivel érdemes kiegészíteni a terméket?

A kollagén szintetizáláshoz C-vitaminra is szükség van, ezért ha kollagént fogyaszt, ne feledkezzen meg napi 2000mg szerves C-vitamin bevitelről sem. A Kollagén kúrát kiegészítheti, a kollagén "kistestvérével", hialuronsav-val is, mely a kollagénrostok között található kitöltő, vízmegtartó poliszaccharid, ami a kollagén rostokat fiatalon is tartja a bőr-és a porcszövet extracelluláris mátrixában. Különlegessége, hogy saját tömegének 1000-szeresét képes megkötni vízben. A csontszerkezet stabilizálásáért, krónikus porckopás esetén a kúrát kiegészítheti a Perna canaliculus, az új-zélandi taréjos zöldkagyló szerves glükozaminoglikánjaival (GAG), ami a kiváltó okot, az abnormális ásványi anyag leépülést gátolja.

 

OETI: 4435/2009 

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

 

 

Vásárlói vélemények:

Fülöp Boglárka Fülöp Boglárka  (2017. március 13., hétfő)
Értékelés: 5
C-vitaminnal együtt szedem, a hajammal és a körmömmel csodát tett :)


BIEL BIEL  (2014. november 30., vasárnap)
Értékelés: 5
Én még nem vásároltam.Kérdésem:külsőleg is lehet használni?Ha tudsz valamit a termékről ird meg légyszives.


A termékhez ajánljuk

Kollagén por ízesítés nélküli 315g (Collangoִ)

A kollagén elsődleges kötőszövet és egy kulcsfontosságú fehérje a szervezetben, amely biztosítja a kohéziót, a rugalmasságot és regenerálódását a bőrnek, a porcnak és a csontoknak.

Listaár: 4 790 Ft
Kedvezményes ár:
3 890 Ft

Kollagén por epres ízű 330g (Collangoִ)

A kollagén elsődleges kötőszövet és egy kulcsfontosságú fehérje a szervezetben, amely biztosítja a kohéziót, a rugalmasságot és regenerálódását a bőrnek, a porcnak és a csontoknak.

Listaár: 4 790 Ft
Kedvezményes ár:
3 890 Ft

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.