Kategóriák
0 termék
Herba-D D3 Vitamin étrend-kiegészítő cseppek

Herba-D D3 Vitamin étrend-kiegészítő cseppek

Cikkszám: DI094
Forgalmazó: Deko-Impex Kft.
Megtakarítás: 230 Ft 850 Ft
1 080 Ft

A D vitamin egy zsírban oldódó vitamin, amely ultraibolya sugárzás hatására képződik a szervezetben....

Részletes leírás

Raktáron 1137 Budapest,
Szent István körút 18.

Nincs raktáron 1113 Budapest,
Bartók Béla út 85.

Raktáron 1152 Budapest,
Pólus Center

Raktáron 1024 Budapest,
Fény utcai piac

Raktáron 1072 Budapest,
Rákóczi út 10.

Raktáron Központi raktár

Herba-D D3 Vitamin étrend-kiegészítő cseppek

Herba-D D3 Vitamin étrend-kiegészítő cseppek

db
Megtakarítás: 230 Ft 850 Ft
1 080 Ft
Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!
A D vitamin egy zsírban oldódó vitamin, amely ultraibolya sugárzás hatására képződik a szervezetben. Az éghajlatunkon mért napsütéses órák számát, valamint a napon töltött időt figyelembe véve, általában szükség van minden korosztály számára a D vitamin étrendi pótlására.
 
Egyre több tudományos kutatás hívja fel a figyelmet a D vitamin jelentőségére, kiderült ugyanis, hogy a D vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, az egészséges izomfunkció és a normál fogazat fenntartásához. Támogatja a kalcium és a foszfor normál felszívódását, a vér normál kalciumszintjének fenntartását és hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. 
 
Termékünk adagonként 50 μg (2000 NE) természetes D3 vitamint tartalmaz, ami ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származó extra szűz közvetlenül az olajbogyóból, kizárólag mechanikai eszközökkel hidegen préselt olívaolajban van feloldva a megfelelő felszívódás érdekében. A termék stabilitását természetes tokoferolok (E vitamin) is biztosítják.

Vásárlói vélemények:

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.