Kategóriák
Beta-Solar Napozóvitamin kapszula 30 db | Akciós termékek | Termék kategóriák | Bioegészség kft 0 termék
Beta-Solar Napozóvitamin kapszula 30 db

Beta-Solar Napozóvitamin kapszula 30 db

5/1 értékelés
Cikkszám: DT860
Listaár: 3 595 Ft
Kedvezményes ár:
2 750 Ft

2 szabadalommal védett termék! Kelátolt ásványokkal dúsított, zöldteából kivont melanóma ellenes kat...

Részletes leírás
Beta-Solar Napozóvitamin kapszula 30 db | Akciós termékek | Termék kategóriák | Bioegészség kft Készletinformáció

Raktáron 1137 Budapest,
Szent István körút 18.

Nincs raktáron 1113 Budapest,
Bartók Béla út 85.

Raktáron 1152 Budapest,
Pólus Center

Raktáron 1024 Budapest,
Fény utcai piac

Raktáron 1072 Budapest,
Rákóczi út 10.

Raktáron Központi raktár

Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!
Beta-Solar Napozóvitamin kapszula 30 db

Beta-Solar Napozóvitamin kapszula 30 db

db
Listaár: 3 595 Ft
Kedvezményes ár:
2 750 Ft
Készleteltérés lehetséges. A biztos átvétel érdekében, kérem adja le rendelését és várja meg kollégánk visszaigazolását!

Kiszerelés: 30 db kapszula / 20,4 g 

Egészséges és szép csokibarna bőr

A beta-SOLAR® 2 szabadalmat, 3 speciális formulát, és 14 komponenst egyesít!

És aki azt gondolná, hogy ez csupán egy szimpla napozóvitamin, az nagyon téved. Ugyanis az áhított csokibarna bőr elérésén túl, segít gondoskodni a bőr és a szemek védelméről is. A napjainkra jellemző extrém ibolyántúli sugárzás, ugyanis nem csak bőrünket károsítja, így a komplex védekezésnek kiemelkedő fontossága van.

Világszabadalommal védett napozóvitamin!

A beta-Solar® egy kiváló minőségű összetett formula, koncentrált összetevőkkel.

solar

beta SOLAR®- Napozóvitamin

A kapszulában megtalálható karotinok egyidejűleg működhetnek a káros ultraibolya sugarak szűrőiként és akár a leégés gátlóiként is. A bőr gyorsabban eléri az egészséges, sötétebb árnyalatot, így kevesebb ideig lesz kitéve a nap káros sugarainak.

Napozás nélkül is barnít!

Ugyanakkor a formula nap és szolárium használat nélkül is alkalmazható, hogy hófehér színünket kicsit csábítóbb árnyalatra cseréljük. A aktív antioxidánsok alkotják, melyek segítenek a bőrvédelmében a napozás káros hatásai ellen. Ráadásul a benne található hialuronsav segít a bőr párologtatásában, így az kisebb mértékben veszít ellenálló-képességéből és rugalmasságából. 

Mikor érdemes napozóvitamint szedni?

 • a barnulás gyorsításához
 • a bőr barnaságának megőrzéséhez
 • a bőr természetes védekező-képességéhez az UV-sugarak ellen
 • a szabad gyökök káros hatásának kivédéséhez
 • a bőr kiszáradásának megakadályozásához

Nagy mennyiségű EGCG

Ez a hatóanyag, amit zöld teából vonnak ki, a bőr védekezésének fontos antioxidánsa. Napozás, szoláriumozás mellett is érdemes szedni ezt a kiegészítőt, de akár önmagában is használható, hiszen a bőr színén, tónusán napozás nélkül is javít! Sokszor szépségvitaminként is ajánlom fogyasztását. A beta-SOLAR® karotinoid összetevői azonban nem csak a bőr, de szemeink védelmében is óriási szerepet játszhatnak.

Soha ne égj le!

Sajnálatos módon az emberek még mindig nem veszik elég komolyan a napfürdőzés veszélyeit. Ha jót akarsz magadnak, akkor soha ne égj le! - mert a bőr nem felejt. A melanómák, vagyis bőrrákok kialakulásának száma évről-évre nő. A világos bőrűek és kék szeműek fokozottan kell, hogy ügyeljenek, nekik még napfürdőzés sem kell ahhoz, hogy leégjenek, ha nem ügyelnek szabadban töltött sétájuk közben a megfelelő ruházatra és fényvédőkre.

A fényvédő krémek és olajok pedig ellehetetlenítik a D-vitaminhoz való hozzáférést. Ennek a vitaminnak a hiánya pedig tovább kedvez a bőrrák kialakulásának. Ördögi körök ezek. Ma, ha tetszik, ha nem, védekeznünk kell a napon, és ehhez bizony ez a Világszabadalommal védett napozóvitamin tökéletes választás lehet.

szolarium

beta-SOLAR® - 2 szabadalom a termékben

 1. ALBION® - Világszabadalom ami garantálja a hatóanyagok sejtszintű felszívódását, amit a kelátkötésű, szerves ásványoknak köszönhetünk.
 2. PureWay-C® - Egy szabadalmaztatott formula, ami kolloidális C-vitamint jelent citrus bioflabvonoidokkal, és mely termék hatóanyagainak biohasznosulását növeli. 

beta-SOLAR® - 14 komponens, amit 3 csoportba gyűjthetünk:

 1. Barnulást elősegítő hatóanyagok - a barna bőr megszerzéséért és megőrzéséért
 2. Antioxidánsok –bőr és szemvédelem
  Hidratáló, öregedést gátló anyagok- a rugalmas és feszes bőrért.

De, hogy jön ide a bőrrák?

A bőr a legnagyobb és (nyilván) a legszembeötlőbb szervünk. Életünk során a legtöbb embert elfogja a vágy, hogy valamilyen módon javítson a kinézetén, akár a pattanások enyhítésével, a ráncok elsimításával, az anyajegyek eltüntetésével, vagy csak a bőr egészségesebb és vonzóbb kinézetének elérésével.

Bizonyos antioxidánsok megelőzhetik a bőrproblémák egy részét, ideértve a bőrrák prevencióját is, mert utcaseprő módjára eltüntetik a szabad gyököket. A szabad gyököket a nap ultraibolya sugarai okozzák, és rendkívül bizonytalan molekulák, amelyeknek elektronokra van szüksége, hogy stabilak maradjanak. Amikor a szabad gyök elvon egy elektront egy szomszédos molekulától, akkor az a molekula válik szabad gyökké. Ez olyan láncreakciót indít be, amely masszív károsodást okoz a sejtekben.

A tudósok úgy vélik, hogy a szabad gyökök szinte az összes ismert betegség kiváltó okai között ott vannak, a szívbetegségtől az ízületi gyulladáson és a rákon át a hályogig. A szabad gyökök a fő bűnösök az öregedés folyamatában is. Az antioxidánsok pontot tesznek a szabad gyökök által elindított, veszélyes láncreakció végére. A szervezetnek ugyan van saját, természetes antioxidáns-forrása, viszont ezek a napi oxidatív nyomástól lemerülnek, és ezért folyamatosan fel kell tölteni őket. A szervezetünknek ilyen erősítést adhatunk antioxidánsokban gazdag kiegészítőkkel.

Bőrvédő antioxidáns

Ezt a katekineknek nevezett flavonoid-típust, a zöld teából vonják ki, hiszen a fő katekin a zöld teában az úgynevezett epigallokatekin gallát (EGCG), amely különösen hatékony segítség lehet a sejtek DNS-einek szabad gyököktől való védelmében. Arra érdemes azonban figyelni, hogy a napi adagban legalább 25mg standardizált EGCG kivonat legyen! A beta-SOLAR® - ban 50mg zöld tea kivonatból, 55% EGCG kivonatot találsz standardizálva, ami 27,5 mg-nak felel meg a napi adagban.

Hogyan barnul a bőrünk?

A bőrszín változása a napozás hatására egy természetes védelmi reakció. A szervezet így védekezik a leégés és az ultraibolya sugarak ellen. A bőr roppant összetett szerv, sokféle sejtből épül fel a szerkezete, többek közt a figyelemre méltó melanocitákból. Ezek termelik a melanint – azaz a pigmentet, ami a napozás utáni csodaszép aranybarna bőszínért felelős.

Barnulás – a védelem napernyője

A melanociták melanint termelnek az ultraibolya sugarak (főleg az UVB) hatására, amik a napfényben természetesen megtalálhatók. A melanin olyan pigment-sejt, ami képes az UV-sugarak semlegesítésére. Ennek köszönhetően a bőr magától is tud védekezni az ultraibolya sugárzás és a leégés ellen.

A napozás lehet veszélyes is?

A túlzásba vitt napozásnak csúnya következményei lehetnek, még betegségeket is okozhatnak. Különösen veszélyes a többszöri leégés, hogyha a bőrt többször egymás után tesszük ki a nap vagy a szolárium káros hatásainak, mindenfajta védelem nélkül.

A hosszantartó napozás megfelelő óvintézkedések nélkül a bőr kiszáradásához vezet, az ultraibolya sugárzás pedig csökkenti a kollagén szintjét, ami a bőr szerkezetének fenntartásához kell. A túlzásba vitt szoláriumozás vagy napfürdőzés tehát öregíti a bőrt, az veszít ellenálló-képességéből és rugalmasságából.

Barnulás - Hogyan gyorsíthatnám fel?

Gyors barnulás titka

A bőrünk színét meghatározó festékanyag: melanin. A karotinoidok – béta-karotin, astaxantin, likopin és lutein – a természetben együttesen elforduló festékanyagok, amik megtalálhatók a gyümölcsökben, zöldségekben, a halban és a kagylóban, aktívan közreműködnek a bőr barnulásának meggyorsításában, az intenzív, ragyogó bőrért felelősek.

 • Fogyasztásuk után felhalmozódnak a bőr mélyebb rétegeiben, így szűrik ki a bőrt érő káros sugarakat, vonzó, sötét színt okoznak, és így növelik a napozás eredményességét.
 • Az L-tirozin olyan aminosav, amely közvetlenül részt vesz a melanociták melanin-termelésében.
 • A gyönyörű barna és egészséges bőr elérését a melanin termelő L-cystein és L-tirozin növényi aminosavak biztosítják különböző enzimatikus reakció által.
 • A folyamat fokozható a szabadalommal védett kelát kötésű réz, C-és E-vitamin jelenlétével, melyeknek a megfelelő enzimműködés biztosítása mellett, szerepük van a bőr sejtjeinek kialakításában is. Ezek a természetes anyagok, megfelelő mennyiségben fogyasztva, fokozzák a melanin szintézist, és segítik, hogy a bőr színe egyenletesen változzon me

 

Összetevők: 

Hatóanyag a napi adagban: 1 kapszula RDA %
Barnulást elősegítő anyagok:    
Béta karotin 15 mg  
Astaxanthin 2 mg  
Likopin 1 mg  
Lutein 2 mg  
L-tirozin 100 mg  
Bőrvédő antioxidánsok:    
Zöldtea kivonat: 50 mg  
98 % polifenol 49 mg  
80 % katekin 40 mg  
55 % EGCG 27,5 mg  
Pure Way-C mikrokapszulázott L –aszkorbinsav és citrus bioflavonoidok 88,9 mg  
ebből c-vitamin 80 mg 100%
E- vitamin 12 mg 100%
Cink 10 mg 100%
Mangán 1 mg 50%
Réz 1 mg 100%
Szelén 27,5 mcg 50%
L-cisztein 10 mg  
Hidratáló anyag:    
Hialuronsav 1 mg  

 *RDA%

* A zöld teában található katekin egy flavonoid típusú antioxidáns, az úgynevezett epigallokatekin gallát (EGCG), melynek hatása legalább 50% EGCG tartalom esetén valósul meg.

Felhasználási javaslat: napi egy kapszula, étkezés után. Gyermekeknek 6 éves kortól ajánlott. 
Minimumkúra-maximumkúra: A minimumkúra 60 nap, a maximumkúra 120 nap.
Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 

Kiszerelés: 20,4 g / 30 kapszula
OÉTI: 8804/2011

 
FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.

 

Vásárlói vélemények:

Andras81 Andras81  (2017. április 19., szerda)
Értékelés: 5
Tavaly nagyon bevált! Ajánlom mindenkinek aki barna szeret lenni nyáron!


Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.