Dr.Steinb. Bio Gránátalmalé 330ml
Bio Gránátalmalé 330ml (Dr. Steinberger)
2 590 Ft

Bio Gránátalmalé 330ml (Dr. Steinberger)

2 590 Ft

A TERMÉK KIFEJEZETTEN CSAK ÜZLETEINKBEN VÁSÁROLHATÓ MEG! A TERMÉK HÁZHOZSZÁLLÍTÁSA TÖRÉKENYSÉGE MIATT NEM LEHETSÉGES!

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Rákóczi út

    Átvehető ma 19:00-ig

  • Budaörs

    Átvehető ma 19:00-ig

Részletes leírás

Dr. Steinberger Bio Gránátalmalé

Kiszerelés: 330ml

A specifikációban szereplő adatok 100 ml termékre vonatkoznak.

A termék kifejezetten csak üzleteinkben vásárolható meg! A termék házhozszállítása törékenysége miatt nem lehetséges!
  • Tartósítószer és színezék hozzáadása nélkül, a legfinomabb gyümölcsök fehasználásával készült egészséges gyümölcslé.
  • Hozzáadott cukor nélkül készült, 100 % gyümölcstartalommal.
  • Kizárólag a gyümölcsökben természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

A Dr.Steinberger termékek nyersen préselt gyümölcsök és zöldségek levéből készülnek. A kézműves légyártás több évtizedes tapasztalata tükröződik a Dr.Steinberger levek gyártásának minden egyes lépésénél, kezdve a nyersanyagok gondos kiválasztásával, a folyamatos minőségellenőrzésen keresztül, egészen a kíméletes letöltésig. A kiváló minőség az ellenőrzött termesztés mellett az optimális időben történő betakarításnak és a kíméletes feldolgozásnak köszönhető. A világszínvonalú gyártási technológiának köszönhetően szavatosságát minden termék két évig megőrzi.

A Dr. Steinberger-féle Bio-Gránátalmalevet a gyümölcsből nyersen préselik.100 %-os direktlé (nem sűrítményből készül).

A gránátalma fán termő, jellegzetesen fanyar ízú, kellemes gyümölcs, tápértékét már az ősi kultúrák is felismerték és széles körben alkalmazták.

A gránátalma jótékony hatásai

A gyümölcs leve antioxidánsokban gazdag és csökkenti a koleszterinszintet és a vérnyomást, különösen a cukorbeteg és magas vérnyomásban szenvedő betegek esetében.

A gránátalma szépségéről és tápértékéről már a Bibliában is szóltak, az ókorban a termékenység, a bőség és a szerelem szimbólumának is tartották, a monda szerint az első növényt Ciprus szigetén maga Aphrodité ültette. A termékenységet és a bőséget a sok mag jelképezi, a szerelmet az égőpiros virágszín.
Magyarországon a törökök tették népszerűvé a gyümölcsöt, ami hamarosan a szeretet jelképévé vált.

Egészségre gyakorolt jótékony hatása is ismeretes, magas C- és B-vitamin, továbbá antioxidáns tartalmának köszönhetően joggal nevezik szupergyümölcsnek.
A téli hónapokban is ajánlott a fogyasztása, immunerősítő és gyulladásgátló hatásának köszönhetően hatékonyan segíti a szervezet megfelelő működését.

A gránátalma egyik legfőbb előnye, hogy rendkívül jó hatást gyakorol a vérnyomásra, méghozzá igen gyorsan. Vagyis a tömény, frissen nyert gránátalmalé akár hirtelen vérnyomás-zuhanásból fakadó rosszullét esetén is gyors segítség lehet a problémák orvoslásán.
Ne igyuk hirtelen ugyanakkor a levet, a fokozatos adagolás mindig fontos.

Hasmenés esetén számos természetes gyógymód áll rendelkezésre, ezek között a gránátalmalé is áldásos hatást gyakorol a gyomorbántalmakra.

Az ízületek idő előtt kopása esetén és a csontok problémáinak kezelésében is jó kiegészítést jelenthet, de természetesen nem helyettesíti az orvos által előírtakat.

A gránátalmalé rendszeres fogyasztása nőknek különösen javasolt, mert a gyümölcs rengeteg úgynevezett fitoösztrogént tartalmaz. Utóbbi vegyületek hasonlóak az emberi szervezetben megtalálható ösztrogén hormonra, és igen gyorsan felszívódnak a testben. Hormonproblémák esetén, illetve a menopauza szakaszában így különösen ajánlott a gránátalmalé ivása, akár az orvos által elrendelt gyógykezelés és gyógyszeres kezelés mellett is.

Egy friss kutatás szerint a rendszeres gránátalmalé-fogyasztás csökkenti a szervezet stresszhormon-szintjét, vagyis a mindennapi hajtásba belefáradt, megtépázott idegre is jótékony hatással van.

Fogyasztási javaslat: napi 100 ml fogyasztását javasolt, tisztán, vagy tetszés szerint hígítva és/vagy édesítve. Használat előtt felrázandó!

ÖSSZETÉTEL

Tápérték 100ml termékben:

  • Energia 272 kJ (65 kcal)
  • Fehérje 0,4 g
  • Szénhidrát 13,7 g
    • ebből a gyümölcsből származó cukor 13,7 g
  • Zsír 0,5 g
    • ebből telített zsírsav < 0,05 g
  • Élelmi rost 0,2 g
  • Nátrium < 0,003 g

Összetevők: bio gránátalmalé

Az üveg alján található üledék, esetleges zavarosság a gyümölcsök, ill. zöldségek értékét megőrző előállítás velejárója.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Tárolás: A felbontott üveg lezárva és hűtve 10 napig tárolható.

Forgalmazza: RIVAN-NOVA Kft.

Gyártó: Dr.Steinberger Nachf., Unkel, Németország


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.


Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Gránátalma Immunerősítés, egészségvédelem

Mélybordó színű, rostokban és vitaminokban gazdag, egzotikus, savanykás ízű gyümölcs – mi az? A válasz nem lehet más, mint a gránátalma. A Keletről származó gyümölcs magas antioxidáns-tartalma mellett ásványi anyagokban is gazdag, rendszeres fogyasztásával hozzájárulhatunk immunrendszerünk erősségének megőrzéséhez, ami különösen fontos a hideg, vírusos időszakokban.